Välj en sida

Bygg Tanumshede

Hjärtligt välkommen till Greby Bygg och Fastighetsservice

Hjälp inom bygg

Vad roligt att du har kommit hit! Jag heter Fredrik Bolund och har nyligen startat en byggfirma. Med mer än tio års erfarenhet som snickare kan jag med min kunskap och erfarenhet erbjuda mina tjänster till alla som söker ett företag inom bygg i Tanumshede. Är du måhända intresserad av att få veta mer om vad jag erbjuder så kan du läsa mer under tjänster. Du ska heller inte tveka på att höra av dig om du undrar över något.

Det är självklart för mig att arbeta utefter de yrkesmässiga krav som finns. Kvalitet och noggrannhet genomsyrar allt arbete som jag utför. Jag ser till att resultatet blir perfekt, och utifrån de önskemål och visioner som mina kunder har. Man kan anlita mig både för utvändiga och invändiga jobb. Jag sätter kunden i första hand och ser till att varje kund blir 100 procent nöjd med både mitt arbete och kundservice.

Erfarenhet

Som sagt så har jag mer än 10 års erfarenhet inom byggbranschen, och jag fortsätter att utvecklas för att kunna ge dig som kund bästa tänkbara service. Du ska kunna känna dig trygg med mig och därför lyssnar jag på dina önskemål och ser till att leva upp till dina förväntningar.

Små & stora uppdrag

Jag tar mig an både små och stora uppdrag. Jag utför allt ifrån större renoveringar till mindre jobb som golvläggning. Så tveka inte på att höra av dig till mig om du är i intresserad av mina tjänster eller om du har några frågor och funderingar. 

Nöjda kunder

Alla som vänder sig till Greby Bygg och Fastighetsservice ska verkligen blir 100 procent nöjda med mitt arbete och de resultat som jag åstadkommer. Jag avslutar aldrig ett jobb innan du som kund är 100 procent nöjd och inte vill ha mer hjälp av mig. Välkommen!

Greby Bygg och Fastighetsservice